A MAN CALLED OTTO

FromFeb 02

Otto është një inatçi që ka hequr dorë nga jeta pas humbjes së gruas së tij dhe dëshiron t'i japë ...

Adnan Kafazi

FromFeb 06

Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, tre gangsterë vendas vendosin ...

ASTERIX & OBELIX: THE MIDDLE KINGDOM

FromFeb 02

Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ndihmë nga Galët dhe ...

DAISY QUOKKA: WORLD'S SCARIEST ANIMAL

FromFeb 09

Një Quokka jashtëzakonisht e adhurueshme, përjetësisht optimiste e quajtur Daisy ka një ëndërr të pamundur - të fitojë 'Lojërat më ...

PLANE

FromJan 12

Një pilot e gjen veten të kapur në një zonë lufte pasi detyrohet të ulë avionin e tij komercial gjatë ...

Po përditësohet!

VIKENDI I FAMILJËS

REZERVO KINEMANË

FESTO DITËLINDJEN

DITA E KINEMASË