PËRMBAJTJA

Alice dhe Celine jetojnë një mënyrë jetese tradicionale me burra dhe djem të suksesshëm të së njëjtës moshë. Harmonia e përsosur e jetës prishet papritur pas një aksidenti tragjik. Faji, dyshimi dhe paranoja kombinohen për të zbërthyer lidhjen e tyre simotërore.

Video & Photo

1 videos