Filmi “The Little Mermaid” u mbajt në Los Angelos me 8 Maj në magjinë e princeshës Ariel Halle, dhe me shumë yje tjerë të filmit Melissa McCarthy Javier Bardem.
Kujtojmë që filmi do të hap dyert në kinemanë “Hyrije Hana” me date 25 Maj dhe së shpejti mund t’I gjeni biletat në shitje. Filmi “The Little Mermaid” është Disney filmi më I mire aksion I adaptuar, që vjen jo vetëm si nostalgji por një film mahnitës, që definitivisht meriton të shikohet në ekranin e madh të kinemasë.


TË NGJASHME

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *