PËRMBAJTJA

Këtë verë, ‘Bad Boys’ më të preferuar në botë janë rikthyer si dyshja ikonë e aksionit dhe komedisë brilante, por këtë herë me një kthesë të befasishme: më të mirët e Miamit tani janë në arrati.

Video & Photo

1 videos