PËRMBAJTJA

Aventura aksion e Marvel-it sjell në ekranin e kinemasë dyshen legjendare heroike.

Aventura aksion e Marvel-it sjell në ekranin e kinemasë dyshen legjendare heroike. Studioja e njohur ka bashkuar dy personazhet e saj të spikatura, Vulverinin dhe Dedpoolin e zhurmshëm, të cilët kryqëzojnë rrugët e tyre për të mposhtur një armik të përbashkët.

Video & Photo

1 videos