PËRMBAJTJA

Pas një takimi të parë katastrofik, Nicole dhe Max betohen se nuk do të takohen më me njëri-tjetrin derisa qentë e tyre të gjejnë dashurinë. Por kur ata detyrohen të bëhen “gjyshër” të përgjegjshëm për qenushët që presin, përfundojnë duke gjetur dashurinë vetë.

Video & Photo

1 videos