PËRMBAJTJA

Një nënë beqare e quajtur Gabbie punëson një udhërrëfyes turistik, një psikik, një prift dhe një historian për të ndihmuar në ekzorcimin e rezidencës së saj të sapo blerë pasi zbulon se është e banuar nga fantazmat.

Video & Photo

1 videos