PËRMBAJTJA

Adonis ka lulëzuar si në karrierën e tij ashtu edhe në jetën familjare, por kur një mik i fëmijërisë dhe ish-boksier i famshëm rikthehet në jetën e tij, përballja mes tyre është më shumë se një ndeshje.

Video & Photo

1 videos