PËRMBAJTJA

I mbingarkuar me detyrat e tij mbretërore, kurora e Normit vidhet dhe ai nis një udhëtim për ta gjetur atë në lidhje me riparimin e marrëdhënieve të familjes së tij.

Video & Photo

1 videos