PËRMBAJTJA

Air ndjek historinë e shitësit të këpucëve Sonny Vaccaro dhe mënyrën se si ai udhëhoqi Nike në ndjekjen e atletit më të madh në historinë e basketbollit: Michael Jordan.

Video & Photo

1 videos