PËRMBAJTJA

Frymëzuar nga dosjet aktuale të At Gabriele Amorth, Kryeekzorcisti i Vatikanit, Ekzorcisti i Papës ndjek Amorthin ndërsa heton zotërimin e tmerrshëm të një djali të ri dhe përfundon duke zbuluar një komplot shekullor që Vatikani është përpjekur dëshpërimisht ta mbajë të fshehur.

Video & Photo

1 videos