Drejtori I filmit Todd Philips konfimon vazhdimin e “Joker” me foton e skenarit të përfunduar.
Ai është fotografuar duke e lexuar skenarin e Joker 2 ndërsa Joker 2 regjisori Todd Philips njoftoi që do të ketë edhe një pjesë të dytë.

Ylli I filmi 47 vjeçar fitoi Oscarin për aktorin më të mire në 2020 për portretizimin e tij të errët në librin e tij komik në filmin e origjinës për prejardhjen e kllounit si një I vetmuar problematik dhe komediani I dështuar vrasës psikotik.
Ai ndau një postim në rrjete sociale një pjesë të skenarit.

TË NGJASHME