DC Universe sapo e ka konfirmuar që filmi “Aquaman” siq ishte parashikuar të shfaqet në Kinema me datën 16 Dhjetor të vitit 2022 do të shtyhet në vitin 2023 me 17 Mars.
Drejtori këtij filmi tha që pritja do të ja vlejë.
Aquaman do të sjell shumë surpriza dhe shumë emocione.
Pas shumë thashethemeve tani thuhet që aktorja Amber Heard nuk do të ketë rolin e saj Mera, gjithashtu Warner Bros mendoi që prania e saj mund të dëmtojë totalin bruto të filmit , pasi që publiku I gjerë nuk e mbajtën anën e saj gjatë gjyqit.

TË NGJASHME

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *