Met Gala 2022, e njohur ndryshe si e Hëna e pare e Majit, është rikthyer sërish!
Eventi u anulua në 2020 dhe u mbajt në shtator të vitit të kaluar ngjarja e shkëlqyer u rikthye në orarin e saj të zakonshëm këtë vit.

Në tapetin e kuq, yjet e veshur do të marrin kodin e veshjes ku ata janë të inkurajuar tëafrohen veshjeve të fundit të shekullit të 19-të. Met Gala ka një histori të gjatë të krijimit të veshjeve të paharrueshme që shihen në mbarë globin. Ajo e cila u përzgjodh këtë vit ishte Billie Ellish me një korset nga Gucci ngjyre jeshile dhe krem, që kishte të bënte me dramë të periudhës me atmosferën goth dhe punk.

TË NGJASHME