Me 15, 16 Prill, katedralja Notre-Dame de Paris mori flake, një kaos, emocion që shkaktoi kjo ngjarje. Filmi I cili do të shfaqet në ekranin e kinemasë tregon për një rikujtim goditje pas goditjeje të ngjarjeve rrënqethëse që ndodhen me 15 Prill të 2019, ku katedralja pësoi zjarrin më të madh në historinë e saj.

Ky film gjurmon se si burra dhe gra heroikë vendosën jetën e tyre në vijën e duhur për të arritur një shpëtim të mahnitshëm.
Zjarri I Notre-Dame jo vetëm që tronditi botën, por gjithashtu I mundësoi Francës të krenohej me aftësinë, gjakëftohtësinë dhe përkushtimin e atyre që morrën pjesë si policia, zjarrëfikësit, arkitektët, kuratorët e trashëgimisë dhe profesionistët e përfshirë.

TË NGJASHME