Nëse një gjë e kemi mësuar nga Multiversi deri tani, mund ta kemi kuptuar se është diçka shumë e madhe. Një film shpërthyes I cili do të shfaqet në kinematografinë e Marvel.
Është një film I madh, premton Cumberbatch, Doctor Strange ku do të jetë dhe një trazirë absolute.
Në nivelin e ambicies ne do të kemi sukses sikur në nivelin e Spiderman, duke pare që ai film ka fituar 1.86 miliardë dollarë dhe është në rritje (në epokën e pandemisë, jo më pak).
Mos të harrojmë se do të shfaqet në Kinema Premiere me 4 Maj.

TË NGJASHME

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *