Artisti shqiptar, Capital T, do ta shohim si një actor holliywood-ian I ftuar në një intervistë tregoi se do të luajë me aktyoren e famshme Dakota Johnson. Artisti tregoi se do të jetë në njërin nga rolet kryesore të filmit.

“Xhirimet i kemi përfunduar. E kam takuar, ishte fantastike. Do takohemi bashkë në premierë do jesh i ftuari special. Isha me fat. E kanë zgjedh Kosovën për shkak të buxhetit se kostoja ishte më e lirë. Unë i takova rastësisht ata në një restorant ishin me një mik timin me Besnik Rapin, më ftuan me kafe. Pas një jave, më kërkuan ‘videotape’ regjistrova nëj pjesë që ata më kërkuan nga roli. Janë 7 role kryesore dhe unë jam njëri prej tyre. Filmi del në fund të vitit. Është film i Hoollywood. Është dram-aksion. Flet për një aksion të policisë. Unë jam roli negative në film por duhet të bëj balancën se në jetën reale jam pozitiv”, tha Capital T.

TË NGJASHME

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *