Që nga viti 1986, ishte hera e fundit kur Maverick u realizua për here të fundit. Marrja e vazhdimit të Top Gun ishte një detyrë e frikshme tha Cruise. Fansat në të gjithë botën – më shumë se çdo film tjetër për dekada kanë thënë të lutem bëje edhe një tjetër, dhe unë isha sikur – nuk di si ta bëj këtë.

“Dhe unë do të shkoja në shtëpi dhe do të mendoja se si t’I qasja, kështu që për të dëgjuar se si ndihet auedienca për të, po ju them se si thjesht ndihem, jam shumë I emocionuar për të, jam shumë I lumtur.

Jennifer Coonelly I cila luan rolin e dashurisë së Maverick, Penny tha për Sky News është krijuar me kujdes për të tërhequr të dy pjesët e audiences.

“Mendoj se është një ekuilibër I shkëlqyeshëm për të qenë një homazh ndaj origjinalit I cili është argëtues dhe nostalgjik”.

Për xhirimet e filmit Top Gun: Maverick, aktorët është dashur t’I nënshtrohen ushtrimeve më intensive që janë kërkuar ndonjëherë për ndonjë filma nga US NAVY, të mësojnë pilotimin e aeroplanëve luftarakë e shumë gjëra tjera!

Top Gun arrin në Kino nga 26 Maji.

TË NGJASHME

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *