KUNG FU PANDA 4

01 hours 34 minutes

Pasi Po caktohet për t'u bërë Udhëheqësi Shpirtëror i Luginës së Paqes, ai duhet të gjejë ...

Titra Shqip
March 8, 2024
Trailer Detail Showtime

IMAGINARY

01 hours 44 minutes

Një grua kthehet në shtëpinë e saj të fëmijërisë për të zbuluar se miku imagjinar që ...

Titra Shqip
March 7, 2024
Trailer Detail Showtime

JUNGLE BUNCH 2: THE WORLD TOUR

01 hours 29 minutes

Vazhdim i filmit The Jungle Bunch (2017).

Titra Shqip
February 29, 2024
Trailer Detail Showtime

DUNE PART TWO

02 hours 46 minutes

Paul Atreides bashkohet me Chanin dhe Fremen ndërsa kërkon hakmarrje kundër komplotistëve që shkatërruan familjen e ...

Titra Shqip
February 29, 2024
Trailer Detail Showtime

LASSIE COME HOME

01 hours 36 minutes

Remake i filmit të vitit 1943 bazuar në librin e Eric Knight "Lassie Come Home".

January 29, 2024
Trailer Detail Showtime

POOR THINGS

02 hours 21 minutes

Historia e pabesueshme e evolucionit fantastik të Bella Baxter; një grua e re e rikthyer në ...

Titra Shqip
Trailer Detail Showtime

ARGYLLE

Një romancier spiun introvert tërhiqet në aktivitetet e një sindikate të keqe të fshehtë.

Detail Showtime