A MAN CALLED OTTO

February 2, 2023

A MAN CALLED OTTO

02 hours 06 minutes

Otto është një inatçi që ka hequr dorë nga jeta pas humbjes së gruas së tij ...

Titra Shqip
February 2, 2023

Adnan Kafazi

February 6, 2023

Adnan Kafazi

02 hours 06 minutes

Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, ...

Shqip
February 6, 2023

ASTERIX & OBELIX: THE MIDDLE KINGDOM

Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ...

Titra Shqip
February 2, 2023
5.3

DAISY QUOKKA: WORLD’S SCARIEST ANIMAL

01 hours 28 minutes

Një Quokka jashtëzakonisht e adhurueshme, përjetësisht optimiste e quajtur Daisy ka një ëndërr të pamundur - ...

Titra Shqip
February 9, 2023

PLANE

January 12, 2023

PLANE

01 hours 47 minutes

Një pilot e gjen veten të kapur në një zonë lufte pasi detyrohet të ulë avionin ...

Titra Shqip
January 12, 2023

NORM OF THE NORTH: FAMILY VACATION

01 hours 30 minutes

I mbingarkuar me detyrat e tij mbretërore, kurora e Normit vidhet dhe ai nis një udhëtim ...

Titra Shqip
January 12, 2023

BABYLON

January 12, 2023

BABYLON

03 hours 09 minutes

Një histori e ambicies së madhe dhe të tepruar, që tregon ngritjen dhe rënien e personazheve ...

Titra Shqip
January 12, 2023

OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE

Agjenti Orson Fortune dhe ekipi i tij i operativëve rekrutojnë një nga yjet më të mëdhenj ...

January 5, 2023

M3GAN

January 5, 2023

M3GAN

01 hours 42 minutes

Një inxhinier robotik në një kompani lodrash ndërton një kukull të ngjashme me njerëz që fillon ...

Titra Shqip
January 5, 2023