PËRMBAJTJA

Bazuar në personazhin e jashtëzakonshëm në qendër të Charlie dhe Fabrika e Çokollatës, “Wonka” tregon historinë e mrekullueshme sesi shpikësi, magjistari dhe prodhuesi më i madh i çokollatës në botë u bë Willy Wonka i dashur që njohim sot.

Video & Photo

1 videos