PËRMBAJTJA

Shqipëri 1958: Një djalë dhe një vajzë rriten së bashku në të njëjtin fshat. Ata janë miqtë më të mirë. Luana është e bija e një njeriu të nderuar, Agimit, djalit të tradhtarëve që komunistët e ndaluan të hynte në qytet. Pavarësisht këtyre rrethanave të pafavorshme, të dy e ruajnë miqësinë e tyre mbi 10 vjet. Megjithatë tashmë si një grua e re Luana ndihet gjithnjë e më shumë se të qenit grua është një mallkim dhe ndërmerr veprime të pazakonta për t’i dhënë fund situatës së saj si viktimë dhe për të marrë fuqinë për të vendosur vetë.

Video & Photo

1 videos