PËRMBAJTJA

Kur një grup mercenarësh sulmojnë shtëpinë e një familjeje të pasur, Santa Claus duhet të ndërhyjë për të shpëtuar ditën (dhe Krishtlindjet).

Koha e shfaqjes

Zgjedh Orarin

  • Salla 1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *