PËRMBAJTJA

Një çift i divorcuar që bashkohet dhe udhëton në Bali për të ndaluar vajzën e tyre të bëjë të njëjtin gabim që mendojnë se kanë bërë 25 vjet më parë.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *