PËRMBAJTJA

Nicolas Cage në një “gjendje të keqe ekonomike”, pranon të paraqitet kundrejt pagesës në festën e ditëlindjes së një fansi miliarder. Por në të vërtetë ai është një informator i CIA, që ndjek fansin miliarder i cili është një trafikant droge dhe luan një rol në një film të Tarantinos.

Video & Photo

1 videos

Koha e shfaqjes

Zgjedh Orarin

  • Salla 1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *