PËRMBAJTJA

Duke vendosur për të arritur suksesin profesional pa bërë kompris etikën e saj, Lucy fillon një lojë të pamëshirshme kundër armikut të ftohtë dhe efikas të saj, Joshua, një rivalitet që ndërlikohet nga tërheqja e saj ndaj tij.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *