PËRMBAJTJA

Pasi u rrëmbye nga një vrasës fëmijësh dhe u mbyll në një bodrum që nuk ndëgjohet nga jashtë, një djalë 13-vjeçar fillon të marrë telefonata në një telefon të shkëputur nga viktimat e mëparshme të vrasësit.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *