PËRMBAJTJA

Pasi ringjallet nga një forcë e ligë, Kllouni Art kthehet në qytetin e trembur të Miles County, ku sulmon një vajzë adoleshente dhe vëllain e saj të vogël në natën e Halloween-it.

Video & Photo

1 videos

Koha e shfaqjes

Zgjedh Orarin

  • Salla 1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *