PËRMBAJTJA

Buster Moon dhe miqtë e tij duhet të bindin yllin e vetmuar të rock-ut Clay Calloway që t’u bashkohet atyre për hapjen e një shfaqjeje të re.

Video & Photo

1 videos

Koha e shfaqjes

Zgjedh Orarin

  • Kino

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *