PËRMBAJTJA

John Kramer, i sëmurë dhe i dëshpëruar udhëton në Meksikë për një procedurë mjekësore të rrezikshme dhe eksperimentale me shpresën e një kure mrekulli për kancerin e tij, vetëm për të zbuluar se i gjithë operacioni është një mashtrim.

Video & Photo

1 videos