PËRMBAJTJA

Një adoleshente e ndrojtur mëson se vjen nga një familje mbretërore legjendare e krakenëve të detit dhe se fati i saj qëndron në thellësitë e ujërave, të cilat janë më të mëdha nga sa mund ta imagjinonte ndonjëherë.

Video & Photo

1 videos