PËRMBAJTJA

Norm, ariu polar i sapo kurorëzuar si mbret, duhet të shpëtojë qytetin e New York dhe shtëpinë e tij. Por ai shndërrohet nga hero në keqbërës, kur akuzohet padrejtësisht për një krim të cilin nuk e ka kryer. Ai duhet të punojë me miqtë e tij për të pastruar emrin dhe për të shpëtuar mbretërinë e tij, në një ndeshje hockey, ku fituesi i merr të gjitha.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *