PËRMBAJTJA

“Një Jetë Me Ty” është një komedi satirike. Në qendër të filmit është një çift i ri, të cilët bien në dashuri me shikim të parë. Pas një kohe ata vendosin të martohen dhe këtu fillojnë problemet e para. Jeta bashkëshortore nuk është ashtu siç ata e kishin pritur, ashtu siç ata e kishin ëndërruar. Problemet e përditshme dhe të parëndësishme, bëjnë që ata të vënë në pikëpyetje martesën e tyre. Dhe sikur të mos mjaftonte e gjitha kjo, gruaja mendon se i shoqi e tradhëton me sekretaren e tij dhe ky keqkuptim fatal do të çojë në divorcin e tyre. Ata jetojnë të ndarë dhe në këtë moment kuptojnë se sa shumë nevojë kanë për njëri tjetrin.

Video & Photo

1 videos