PËRMBAJTJA

Venera, një adoleshente e ndrojtur, rritet mes tre brezave që janë vazhdimisht nën këmbët e njëri-tjetrit në shtëpinë e tyre të ngushtë. Diçka i kanë thënë: një vajzë pritet, mbi të gjitha, të mbrojë reputacionin e saj dhe atë të familjes së saj.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *