PËRMBAJTJA

NAPOLEON është një film epikë i mbushur me spektakël që detajon ngritjen dhe rënien e perandorit francez Napoleon Bonaparte dhe udhëtimin e tij të pamëshirshëm drejt pushtetit përmes prizmit të marrëdhënies së tij të varur dhe të paqëndrueshme me gruan e tij, Josephine.

Video & Photo

1 videos