PËRMBAJTJA

Bota qëndron në prag të asgjësimit kur një forcë misterioze rrëzon Hënën nga orbita e saj dhe e dërgon atë duke u përplasur drejt një kursi përplasjeje me Tokën. Vetëm disa javë para goditjes, ekzekutiveja e NASA-s Jocinda “Jo” Fowler bashkohet me një burrë nga e kaluara e saj dhe një teoricien konspiracioni për një mision të pamundur në hapësirë ​​për të shpëtuar njerëzimin.

Video & Photo

1 videos