PËRMBAJTJA

Një ekip hulumtues në një zhytje eksploruese në thellësitë më të thella të oqeanit sheh spirale të udhëtimit të tyre në kaos kur një operacion keqdashës i minierave kërcënon misionin e tyre dhe i detyron ata në një betejë të madhe për mbijetesë. Të përballur me Megët kolosalë dhe plaçkitësit e pamëshirshëm të mjedisit, heronjtë tanë duhet t’i kalojnë, t’i mposhtin dhe t’i kalojnë grabitqarët e tyre të pamëshirshëm në një garë pulsuese kundër kohës.

Video & Photo

1 videos