PËRMBAJTJA

Një njësi e forcave speciale të ushtrisë amerikane zë pritë gjatë një misioni për të tërhequr një aset të inteligjencës dhe e vetmja shpresë e tyre e mbetur qëndron tek një operator droni i largët i Forcave Ajrore që i ndihmon ata gjatë një beteje brutale 48-orëshe për mbijetesë.

Video & Photo

1 videos