PËRMBAJTJA

Pasi Po caktohet për t’u bërë Udhëheqësi Shpirtëror i Luginës së Paqes, ai duhet të gjejë dhe të trajnojë një Luftëtar të ri Dragoit, ndërsa një magjistare e ligë planifikon të kthejë të gjithë keqbërësit që Po i ka mundur në mbretërinë shpirtërore.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *