PËRMBAJTJA

Katër vite pas shkatërrimit të Isla Nublar, dinosaurët tani jetojnë – bëjnë gjueti – së bashku me njerëzit në të gjithë botën. Ky ekuilibër i brishtë do të riformësojë të ardhmen dhe do të përcaktojë, një herë e përgjithmonë, nëse qeniet njerëzore do të mbeten grabitqarët kulminantë në një planet që ata tani ndajnë me krijesat më të frikshme të historisë në një epokë të re.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *