PËRMBAJTJA

Ende i tronditur nga humbja e Gamoras, Peter Quill mbledh ekipin e tij për të mbrojtur universin dhe një prej tyre – një mision që mund të sjelle fundin e Gardianëve nëse nuk është i suksesshëm.

Video & Photo

1 videos