PËRMBAJTJA

Bazuar në historinë e vërtetë të pabesueshme, frymëzuese të një ekipi të pafuqishëm – një lojtar i vështirë, i klasës punëtore, një ish-pilot i dështuar i makinave garash dhe një drejtuesi idealist i motorsportit – të cilët rrezikojnë të gjitha për të marrë sportin më elitar në botë.

Video & Photo

1 videos