PËRMBAJTJA

Kur një nënë beqare dhe dy fëmijët e saj mbërrijnë në një qytet të vogël, ata fillojnë të zbulojnë lidhjen e tyre me kapësit origjinal të fantazmave dhe trashëgiminë sekrete që la pas gjyshi i tyre.

Video & Photo

1 videos 4 photos