PËRMBAJTJA

Një dragua i ri i argjendtë bashkohet me një shpirt malor dhe një djalë jetim në një udhëtim nëpër Himalajet në kërkim të Skajit të Parajsës.

Video & Photo

1 videos 3 photos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *