PËRMBAJTJA

Dy ish ushtarë bashkohen kundër dëshirës së tyre në udhëtimin rrugor të jetës. Briggs (Channing Tatum) dhe Lulu (një Malinois belg) vrapojnë në bregun e Paqësorit për të shkuar në funeralin e një ushtari tjetër në kohë.

Video & Photo

1 videos 3 photos