PËRMBAJTJA

Një relike aliene zgjedh Jaime Reyes si trupin e saj simbiotik, duke i dhuruar adoleshentit një kostum të blinduar që është i aftë për fuqi të jashtëzakonshme dhe të paparashikueshme, duke ndryshuar përgjithmonë fatin e tij ndërsa ai bëhet superheroi Blue Beetle.

Video & Photo

1 videos