PËRMBAJTJA

Gati 5,000 vite pasi iu dhuruan fuqitë e plotfuqishme të perëndive egjiptiane – dhe u burgos po aq shpejt – Black Adami (Johnson) lirohet nga varri i tij tokësor, gati për të lëshuar formën e tij unike të drejtësisë në botën moderne.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *