PËRMBAJTJA

Një baba dhe dy vajzat e tij adoleshente e gjejnë veten të gjuajtur nga një luan masiv që synon të provojë se Savanna ka vetëm një grabitqar kulminant.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *