PËRMBAJTJA

Alex është një djalë i ri 18 vjeç. Ai ka qenë një fans i madh i sagës së filmave fantastikë Arthur dhe Minimoys prej vitesh. Pikërisht atëherë grupi i miqve të tij i ofruan të shkonte në shtëpinë e braktisur ku ishte xhiruar filmi. Ata nuk janë të vetëdijshëm se do të bien në një komplot vdekjeprurës.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *