PËRMBAJTJA

Ndërsa qyteti i tyre është i pushtuar nga një bos i ri i krimit të organizuar, tre gangsterë vendas vendosin të kthehen nga Meksika dhe ta luftojnë atë në një lojë miu dhe mace.

Video & Photo

1 videos

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *